OM DYRENES MAGASIN

 

Dyrenes Magasin – til alle os der elsker dyr.  

 

Er der noget, der kan gøre en blød om hjertet, er det dyr. Om det er en glad grissebasse, fjollet høne, tumlende hundehvalp, eller en blødmulet hest, så rører det noget i de fleste.   Dyrenes Magasin udkommer 4 gange årligt, henholdsvis i januar, april, juli og oktober. Første udgave er fra oktober 2015. Du kommer til at kunne købe bladet via. abonnementsordning, og i kiosker og supermarkeder landet over.   Vi håber med tiden også på at du kan finde os hos din lokale hundesalon, dyrehandler eller dyrlægeklinik.  

 

Magasinet er en del af mediehuset DOThouse media group, der er et strategisk mediehus med udgangspunkt i det hele menneske – og nu også hele dyr. Her produceres der trykte, online og TV-reklamer, bøger, brochurer, foldere, artikler, nyhedsbrev, visuel formidling og udvikler mediestrategier. Læs mere om mediehuset her.  

 

Vi håber at du som læser, vil få smilet helt op til ørerne, når du læser historier om dyr fra zoologiske haver og dyreparker, om dem der lever vildt og om dem der lever hjemme hos mennesker med store dyrehjerter.  

 

Mange hilsner

Redaktionen