Adélie-pingvinen

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 09.27.01

Billede fra National Geographics 

 

Adélie-pingvinen lever på det antarktiske kontinent, og på de omliggende øer. De lever af mikroskopiske havdyr, som krill. De dykker ned til 175 m, og er dygtige svømmere, ligesom deres artsfæller i pingvinfamilien. I parringssæsonen, som er om foråret, lever de i kolonier ved de kystlinjen hvor der findes sten og klipper.

 

Læs mere om Adélie-pingviner på National Geographics hjemmeside her.

 

 

Skriv din kommentar her: