Forretningsbetingelser

ugle

 

 

BETALING/SIKKERHED VED KØB

 

Dyrenesmagasin.dks servere benytter en avanceret krypteringsteknologi. Når vores sikkerhedsservere har modtaget informationerne fra dit betalingskort, bliver de sendt direkte videre til banken i krypteret form, og de vil aldrig blive læst, gemt eller opbevaret hos dyrenesmagasin.dk.

 

Betaling med betalingskort sker i overensstemmelse med love og regler for onlinebetaling i Danmark. Når du har gennemført en online betaling, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Den anbefaler vi, at du gemmer. Hvis en tredjeperson misbruger dit betalingskort, hæfter du ikke selv for misbruget, med mindre du har overtrådt reglerne for brug af betalingskort.

 

Beløbet trækkes først, når du har modtaget dit magasin eller for uddannelsens vedkommende har underskrevet kontrakten, hvor korrekt startdato for uddannelsens begyndelse fremgår.

 

 

På dyrenesmagasin.dk kan du bestille dit abonnement online og betale via:

  • Dankort (intet gebyr)
  • Visa Dankort (intet gebyr)
  • Visa Electron (intet gebyr)
  • Mastercard (Dansk udstedt: 1,50% gebyr. Ellers 2,90% gebyr)
  • JCB (Dansk udstedt: 3,75% gebyr. Ellers 3,75% gebyr)
  • Maestro (Dansk udstedt: 1,50% gebyr. Ellers 2,90,% gebyr)
  • Visa (Udenlandsk udbyder 2,90% gebyr)

 

Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret for at benytte de respektive betalingskort er oplyst i parentesen.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Kundepolitik

Dine data deles ikke med andre virksomheder og vi hverken sælger eller låner dine oplysninger ud til andre. De oplysninger vi får fra dig bliver udelukkende brugt til interne formål. Har du har spørgsmål eller kommentarer til vores kundepolitik, er du meget velkommen til at sende en e-mail til os på abonnement@dyrenesmagasin.dk

 

 

Abonnement på vores magasin inkl. fortrydelsesret

Du opretter dig som abonnent for et år ad gangen. Fortryder du undervejs, giver du os blot besked på abonnement@dyrenesmagasin.dk. Der er altid 14 dages fortrydelsesret fra købsdatoen. Har du iøvrigt klager over levering af magasinerne, ring da på 50 93 70 40.

 

 

Reklamation og klager

 

Du kan til enhver tid kan opsige dit abonnement.

For en god ordens skyld, skal vi nævne, at du kan altid kan klage til Forbrugerklagenævnet via dette link (bemærk dog Forbrugerklagenævnets til enhver tid værende klagebetingelser, herunder beløbsgrænser):
 www.forbrug.dk/Dine-klagemuligheder

 

CVR. nr.: 53 83 21 56

Skriv din kommentar her: